BloGs

Regelmatig schrijf ik blogs over paardentraining, paardenrevalidatie en andere onderwerpen gerelateerd aan paardenwelzijn. Hier vind je ze allemaal.

Is er een bepaald onderwerp waar je meer over wil weten? Laat het me weten! Wie weet schrijf ik er dan binnenkort een blog over.

Balanskussens: body-awareness voor je paard

Balanskussens. Om op te zitten of te staan om je houding, zit en evenwicht te verbeteren. Wist je dat je ze voor paarden ook kunt gebruiken? Balanskussens kunnen je paard helpen bij hun proprioceptie; de manier waarop je paard zijn lijf ervaart. Maar ook om fysiek en...

Lees meer

Een paard revalideren – hoe, wat en wanneer?

Bij paardenrevalidatie wordt veelal gedacht aan paarden uit de sport die een (been)blessure hebben opgelopen en een tijdje op rust hebben gestaan. Daarna wordt de training langzaam hervat. Echter is revalidatie absoluut niet voorbehouden aan sportpaarden en zeker niet...

Lees meer

Gratis e-book over rechtrichten

Schrijf je in en ontvang rijtips, blogs, lesroutes en aanbiedingen. Ik beloof je: ik spam niet. Je krijgt wel meteen een cadeautje van me; het e-book ‘Je paard rechtrichten met grondwerk: 5 Tips‘.

Volg je mij al?

Contact

Telefoon

+31 (0)6 43 84 51 86

Mail

rianne@rianne-dekker.nl

Plaats

Malden, vlak onder Nijmegen