Instructrice

Ik ben instructrice in omgeving Nijmegen en geef les in grondwerk, dressuur aan de hand en rijden. Haal het meeste uit je training!

Mijn visie

Een blij, gezond en comfortabel paard is altijd mijn uitgangspunt. Om daar voor te zorgen is het soms nodig om je paard eerst vanaf de grond sterker te maken, voordat je gaat rijden. Dressuur aan de hand en gymnastiseren vanaf de grond pak ik dan ook regelmatig mee in mijn lessen. Hierbij leer je je paard zichzelf te dragen, voordat het gewicht van de ruiter erbij komt. Tijdens mijn rijlessen heb ik veel oog voor houding en zit. Hiermee kun je namelijk – bewust en onbewust – veel invloed uitoefenen op de beweging van je paard. Ik geef les volgens de visie van 4DimensionDressage.
Coffee Bean

Grondwerk

Zowel rechtrichten aan de longe als dressuur aan de hand helpen je paard soepeler, sterker en rechter te worden.
Coffee Bean

Rijden

Ik heb oog voor houding en zit van de ruiter en streef naar balans en een ontspannen paard.
Coffee Bean

Holistische kijk

Hoeven, voeding, behandeling, training, huisvesting – het één kun je niet los zien van het ander.

Tarieven

Ik geef les in de ruime omgeving van Nijmegen. De tarieven zijn exclusief reiskosten voor wie buiten 15 kilometer rondom postcode 6581 KD woont, met een maximum van tien euro. Ik geef ook workshops, clinics of lezingen op aanvraag. Voorbeeld: een workshop ‘dressuur aan de hand voor beginners’ gedurende een dagdeel, voor 4 tot 6 lessers bij jou op stal. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Recensie

Ik dacht dat ik mijn paard goed trainde. Maar door een zorgelijke blessure van mijn paard werd ik gedwongen alles over een andere boeg te gooien. Diverse professionals (klinieken) zagen als enige redding hem te laten rechtrichten. Zo kwam ik uit bij het belang van rechtrichten en daarmee ook bij Rianne die behalve dat ze mijn paard rechtricht ook mij de basistechnieken van het rechtrichten leert. De discipline die Rianne beheerst is waardevol voor het begrijpen van wat balans en disbalans kan betekenen voor een paard. Door haar heb ik inzicht gekregen in de specifieke problematiek van mjjn paard. Langzaamaan heb ik door haar ogen leren kijken naar hoe mijn paard precies de gangen loopt en hoe hij ze behoort te lopen. Rianne leert hem en mij steeds verfijnder te trainen waardoor mijn paard meer in balans komt. Daardoor kan ik mijn paard verder helpen gezond te worden. Met Rianne’s hulp, expertise, geduld en betrokkenheid heb ik met mijn paard stappen kunnen maken die leiden naar een nieuw en hoopvol perspectief.

Halina Hendrickx

Volg je mij al?

Contact

Telefoon

+31 (0)6 43 84 51 86

Mail

rianne@rianne-dekker.nl

Plaats

Malden, vlak onder Nijmegen